Beoordeling Schilder

Waardering Schilder

U komt uiteraard niet alléén voor het beste tarief naar onze website, maar ook voor de beste kwaliteit. Wij streven er naar om de beste tarief/kwaliteitsverhouding aan te bieden aan haar bezoekers.Dit doen wij doormiddel van een uniek waarderingssysteem. Wanneer u via onze website een offerte bij ons aanvraagt ontvangt u na een aantal dagen een online enqueteformulier. Doormiddel van dit enqueteformulier kunt u de door ons ingeschakelde schilder beoordelen op de snelheid, informatie, flexibel, toon gesprek, communicatie en algemene indruk. Tevens is er een opmerkingenveld waarmee u uw waarderingen kan toelichten.

Aan de hand van het aantal waarderingen per schilder wordt er een gemiddeld waarderingscijfer berekend dat getoond wordt op de site.

Ook de persoonlijke waarderingen van andere klanten kunt u na lezen, zodat u een bewustere keuze kan maken welke schilder het beste bij uw wensen past. Door op het cijfer te klikken krijgt u inzage in de persoonlijke waarderingen van onze klanten die u voor gingen.